Η καπνική σειρά TNT flavor shots θα σας κάνει να ξεχάσετε τις κακές συνήθειες… για πάντα!

Η καπνική σειρά TNT flavor shots θα σας κάνει να ξεχάσετε τις κακές συνήθειες… για πάντα!

Η καπνική σειρά TNT flavor shots θα σας κάνει να ξεχάσετε τις κακές συνήθειες… για πάντα!

Τα ανανεωμένα TNT flavor shots της alter ego είναι εδώ! Πρόκειται για τα υγρά αναπλήρωσης που τα συνθέτετε… μόνοι σας με την προσθήκη της βάσης και την επιλογή της νικοτίνης, επιτυγχάνοντας οικονομία αλλά και τη γεύση όπως ακριβώς τη θέλετε!

Γνωρίστε την καλύτερη σειρά από καπνικά flavor shot, που θα σας βοηθήσουν να μην νοσταλγήσετε ποτέ, και ούτε για μία στιγμή, την παλιά συνήθεια του τσιγάρου!

Τα TNT flavor shots θα σας ταξιδέψουν στο πραγματικό άρωμα των καλύτερων καπνών του κόσμου. Είναι φτιαγμένα αποκλειστικά από τις αποστάξεις των καπνών, χωρίς έξτρα αρώματα. Το άρωμα τους είναι πιο πλούσιο, η σύνθεσή τους καλύτερη, ενώ πλέον η χρήση τους δεν επηρεάζει την απόδοση των αντιστάσεων της συσκευής σας!

Κι επειδή πολλοί από εσάς προτιμάτε μια πιο χρηστική λύση από το μπουκαλάκι των 60ml, πλέον η νέα συσκευασία έρχεται στα 30ml, ώστε να χωράει εύκολα παντού!

Επιτύχετε τη μάξιμουμ σχέση απόδοσης-τιμής μόνο στα 9.90 ευρώ και μυηθείτε στα μυστικά της απόλυτης γεύσης και του πλούσιου αρώματος με τις ακόλουθες επιλογές:

Balkan Sobranie

Ένα μείγμα στο οποίο κυριαρχεί η παρουσία του Latakia και η γλυκάδα από την ποικιλία Βιρτζίνια. Σε συνδυασμό με τα ανατολίτικα καπνά, θα σας οδηγήσει σε ένα απίθανο γευστικό ταξίδι!

Virginia Highlands

Ταξιδέψτε στα Highlands της Σκωτίας με αυτή την απίθανη καπνική γεύση. Μείγμα από Virginia BrightLeaf και Oriental Tobacco που δίνουν χαρακτήρα και σώμα αλλά και μία ελαφρώς πικάντικη γεύση στο μίγμα, που θα σας συναρπάσει.

Dark Lake Kentucky

Απολαύστε ένα υγρό ατμίσματος με γεμάτο σώμα καπνικού πούρου με τον καλύτερο καπνό του Κεντάκυ. Γεύση με ένταση και βάθος, που ολοκληρώνεται με την παρουσία της ποικιλίας Latakia.

Trinidad Avana

Ένα μείγμα στο οποίο κυριαρχούν οι εξωτικές καπνικές γεύσεις, χαρίζοντας σας μια ατμιστική εμπειρία που θα σας μεταφέρει στην Αβάνα. Απολαύστε γεμάτη γεύση με ζεστές καπνικές νότες σε τέλεια ισορροπία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ