5 λόγοι που κάνουν τους ατμιστές ηλεκτρονικού τσιγάρου (πολύ) sexy!

5 λόγοι που κάνουν τους ατμιστές ηλεκτρονικού τσιγάρου (πολύ) sexy!
Tips και Συμβουλές
Προσπαθείτε συνεχώς να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση αλλά πάντα κάτι λείπει; Δοκιμάστε να κόψετε το κάπνισμα με τη βοήθεια του ηλεκτρονικού τσιγάρου και βρείτε την ομορφιά που κρύβατε μέσα σας όλον αυτόν τον καιρό!

Τίποτα δεν συγκρίνεται με τη φυσική ομορφιά. Γι’ αυτό λοιπόν αντί να αλλάζετε κάθε τόσο κούρεμα ή το χρώμα των μαλλιών σας ή να κάνετε εξαντλητικές δίαιτες για να νιώσετε ξανά ποθητοί και sexy, εμείς σας προτείνουμε απλά να κόψετε το τσιγάρο!

5 λόγοι που κάνουν τους ατμιστές πολύ sexy…


Καθαρή αναπνοή


Εσείς πώς φαντάζεστε τον πιο ωραίο άνδρα ή την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο; Σίγουρα η αναπνοή τους δεν μυρίζει σαν τασάκι! Ίσως μυρίζει φράουλα ή καραμέλα ή δυόσμο ή ακόμα και κρέμα σοκολάτα. Δηλαδή περίπου όπως μυρίζει και ο ατμός ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου, ο οποίος σε αντίθεση με τον καπνό, εξατμίζεται με αποτέλεσμα να μην επηρεάζει την αναπνοή σας. Ακόμα και αν χρησιμοποιείτε υγρό αναπλήρωσης με γεύση, ο μόνος τρόπος κάποιος για να το μυρίσει κανείς είναι να το φυσήξετε επάνω του.

Παλιά λοιπόν αφήνατε το στίγμα σας με το άρωμά σας, τώρα μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με τον ατμό από το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας…

Καθαρά ρούχα


Η έντονη μυρωδιά του τσιγάρου, γνωστή και ως «τσιγαρίλα» έχει την κακή συνήθεια να κολλάει στα ρούχα, στα μαλλιά και στα χέρια σας με αποτέλεσμα να σας ακολουθεί παντού! Ακόμα και αν φορέσετε τα φρεσκοπλυμένα ρούχα σας, αφού κάνετε μπάνιο και βάλετε την αγαπημένη σας κολόνια, δεν έχει σημασία γιατί μετά το πρώτο τσιγάρο το μόνο που θα μυρίζετε θα είναι αυτό.

Με το ηλεκτρονικό τσιγάρο θα μυρίζετε σαν την πρώτη μέρα της Άνοιξης. Και όλοι ξέρουμε πως ωραία μυρωδιά και σεξαπίλ πάνε μαζί!

Λαμπερό χαμόγελο


Εκτός από την καθαριότητα δεν υπάρχει τίποτα πιο ακαταμάχητο από το λαμπερό χαμόγελο! Δυστυχώς η πίσσα του τσιγάρου χρωματίζει το φυσικό σμάλτο των δοντιών με αποτέλεσμα να τα καταπονεί και να χαλάει το λευκό χρώμα τους.

Αντίθετα, το υγρό αναπλήρωσης που δημιουργεί τον ατμό του ηλεκτρονικού τσιγάρου δεν περιέχει τα βλαβερά συστατικά του τσιγάρου και άρα δεν επηρεάζει καθόλου το χαμόγελό σας.

Περισσότερη Αντοχή


Σίγουρα έχετε βαρεθεί να ακούτε για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος στον οργανισμό σας γι’ αυτό δεν θα σταθούμε σε αυτό. Όμως, η αλλαγή σε ηλεκτρονικό τσιγάρο, το οποίο είναι έως και 95% λιγότερο βλαβερό από το τσιγάρο, έχει άμεσα αποτελέσματα σε σχέση με τη φυσική σας κατάσταση.

Θα δείτε ότι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα θα σταματήσετε να λαχανιάζετε, ενώ θα βελτιώσετε και τις επιδόσεις σας στο σεξ! Υπάρχει κάτι πιο sexy από αυτό;

Δυναμισμός


Πλέον όλοι γνωρίζουμε ότι το κάπνισμα συνδέεται με χρόνιες θανατηφόρες παθήσεις. Επομένως, η επιλογή του καπνίσματος δείχνει μια σχετική αδυναμία. Από την άλλη, γνωρίζουμε επίσης και πόσο δύσκολο είναι για έναν καπνιστή να αποχωριστεί μια καθημερινή συνήθεια, όπως το τσιγάρο.

Η συνειδητή επιλογή σας να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας βελτιώνοντας την καθημερινότητά σας θα σας κάνει να βρείτε τη χαμένη αυτοπεποίθησή σας την οποία και θα εκπέμπετε σε όλα τα μήκη. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο θα θυμίζει στους άλλους, αλλά και σε εσάς, αυτήν σας τη νίκη υπογραμμίζοντας την τόλμη, τη γοητεία αλλά και τον δυναμισμό σας!

Αν θέλετε και εσείς να νιώσετε ξανά sexy, πετάξτε το πακέτο με τα τσιγάρα σας και πατήστε εδώ!