Online Αγορά Ηλεκτρονικού Τσιγάρου: Τι πρέπει να προσέξετε;

Online Αγορά Ηλεκτρονικού Τσιγάρου: Τι πρέπει να προσέξετε;
Tips και Συμβουλές
Η online αγορά ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι η πλέον συμφέρουσα για έναν ατμιστή, για διάφορους λόγους. Ας δούμε παρακάτω μερικούς από αυτούς, αλλά και τι πρέπει να ελέγξετε πριν επιλέξετε το eshop από όπου θα αγοράσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί πλέον μια αρκετά δημοφιλή εναλλακτική στο κάπνισμα, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι καπνιστές να στρέφονται σε αυτό. Επίσης, είναι γνωστό ότι για να πετύχει αυτή η μετατροπή από ατμιστή σε καπνιστή θα πρέπει ο χρήστης να έχει βρει ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο που να ανταποκρίνεται, τόσο στις ανάγκες του, όσο και στην καθημερινότητά του.

Σε προηγούμενο άρθρο μας μοιραστήκαμε μαζί σας 11 tips για να επιλέξετε το καλύτερο ηλεκτρονικό τσιγάρο για εσάς. Ένα από τα tips αφορούσε στην επιλογή online καταστημάτων για την αγορά του electronic cigarette σας, όπως επίσης και των ανταλλακτικών του. Είναι γεγονός, ότι τα e-shops έχουν συγκριτικά καλύτερες τιμές, από ότι τα καταστήματα.

Αλλά για να βεβαιωθείτε ότι πετύχατε την καλύτερη προσφορά, είτε είσαστε αρχάριος ατμιστής ή έχετε σχετική εμπειρία, σας έχουμε ετοιμάσει έναν mini οδηγό με 5 σημεία που πρέπει να προσέξετε πριν αποφασίσετε από ποιο κατάστημα θα προχωρήσετε στην αγορά ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου από κάποιο e-shop:

1. Πιστοποίηση Υγρών Αναπλήρωσης

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν επιλέξετε το e-shop από το οποίο θα προμηθευτείτε το ecigarette σας, είναι να ελέγξετε αν τα υγρά αναπλήρωσης που σας προσφέρει είναι πιστοποιημένα και μάλιστα από κάποιον ανεξάρτητο και αξιόπιστο οργανισμό.

Για παράδειγμα η alter eGo, επιπροσθέτως του εναρμονισμού με την ευρωπαϊκή και ελληνική σχετική νομοθεσία (από την πρώτη κιόλας μέρα εφαρμογής της), προχώρησε για άλλη μία φορά σε εφαρμογή προτύπων που υπερβαίνουν τις απαιτήσεις των αρμόδιων αρχών και φορέων. Έτσι, τα υγρά αναπλήρωσης alter ego είναι τα μόνα με την σφραγίδα ελέγχου του Ε.ΚΕ.Φ.Ε. ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ. Με αυτόν τον τρόπο είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ασφαλές και ποιοτικό άτμισμα σε κάθε πελάτη μας.

2. Προσφορές & Πρόγραμμα Επιβράβευσης

Ως γνωστών, το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί μια οικονομική εναλλακτική στο κάπνισμα, γιατί τα έξοδα που απαιτούνται είναι πολύ λιγότερα από αυτά του συμβατικού καπνίσματος. Όμως αν μπορείτε να αποκτήσετε το e-cig σας σε μια ακόμα καλύτερη τιμή, γιατί να μην το κάνετε; Για αυτό, πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αγορά, ελέγξτε πρώτα την ενότητα των προσφορών κάθε website.
Επίσης, τα περισσότερα e-shops προσφέρουν διάφορα προγράμματα επιβράβευσης στα οποία μπορείτε να εγγραφείτε, και να συλλέγεται πόντους με κάθε αγορά σας. Με αυτόν τον τρόπο θα είσαστε σε θέση να αποκτήσετε μία από τις επόμενες παραγγελίες σας, εντελώς δωρεάν, με εξαργύρωση πόντων! Αν το καλοσκεφτείτε, με όλα τα αξεσουάρ, τα ανταλλακτικά και τα υγρά αναπλήρωσης που κυκλοφορούν στην αγορά, πάντα θα υπάρχει κάτι που θα θέλετε να προσθέσετε στη συλλογή σας. Δείτε τι μπορεί να σας προσφέρει το Πρόγραμμα Ανταμοιβής alter eGo.

 

3. Πληρωμή & Αποστολή

Κάποια websites προσφέρουν δωρεάν αποστολή από ένα ποσό και πάνω, οπότε μπορείτε να το εκμεταλλευθείτε κάνοντας μια λίγο μεγαλύτερη παραγγελία. Επίσης, αν βιάζεστε να κρατήσετε στα χέρια σας το νέο σας «χόμπι», ελέγξτε αν υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας την ίδια μέρα!

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την πολιτική πληρωμών και αποστολών του alter eGo.

4. Εγγύηση και Επιστροφή Χρημάτων

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν είναι απλά ένα προϊόν, αλλά μια καθημερινή συνήθεια. Επομένως, καλό είναι να γνωρίζετε από πριν τα δικαιώματά σας ως καταναλωτές σε περίπτωση που χρειαστείτε κάποια αντικατάσταση, επισκευή ή ακόμα και επιστροφή της συσκευής σας. Οι περισσότερες εταιρείες προσφέρουν εγγύηση για τις συσκευές τους, όπως επίσης και τη δυνατότητα επιστροφής ελλαττωματικών και μη προϊόντων.
Στο e-shop μας μπορείτε να βρείτε σχετικές πληροφορίες στα χαρακτηριστικά των προϊόντων μας, αλλά και στην ειδική ενότητα με την Πολιτική Επιστροφών της εταιρείας μας.

5. Εξυπηρέτηση Πελατών

Η σχέση που έχει μια εταιρεία με τους πελάτες της, όπως επίσης και ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζει νέους πελάτες, δείχνει πολλά για τις αξίες και τα πιστεύω της. Επειδή το άτμισμα είναι κάτι πολύ προσωπικό, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζετε με τις αξίες της εταιρείας που έχετε επιλέξει και ότι το προσωπικό της διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε να σας εκπαιδεύσει γύρω από την τέχνη του ατμίσματος και να σας βοηθήσει τελικά, να κάνετε τη ιδανική επιλογή για εσάς.

Τώρα που ενημερωθήκατε σχετικά με τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε πριν την αγορά του ηλεκτρονικού τσιγάρου σας, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το e-shop μας και να μάθετε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις αγορές σας!