Πώς να επιλέξετε ατμοποιητή για το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας;

Πώς να επιλέξετε ατμοποιητή για το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας;
Tips και Συμβουλές
Ο ατμοποιητής είναι για το ηλεκτρονικό τσιγάρο όπως η μηχανή για το αυτοκίνητο. Μάθετε πώς να τον επιλέξετε και… απολαύστε τη βόλτα!

Με την ευρεία γκάμα προϊόντων που κυκλοφορούν στην αγορά – εμείς στην alter ego το γνωρίζουμε από πρώτο χέρι – είναι πολύ δύσκολο να επιλέξεις το πιο καλό μεταξύ των καλυτέρων.

Είναι επίσης δύσκολο γιατί, όπως έχουμε πει πολλές φορές, η εμπειρία του ατμίσματος είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση. Θα πρέπει λοιπόν να αφιερώσετε λίγο χρόνο προκειμένου να βρείτε ακριβώς αυτό το συνδυασμό, ηλεκτρονικού τσιγάρου και ατμοποιητή, που σας ταιριάζει και σας προσφέρει ατελείωτες ώρες απόλαυσης!

Επιλέγοντας ατμοποιητή για το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας


Το Α και το Ω για να επιλέξετε έναν ατμοποιητή είναι να διαπιστώσετε τις ανάγκες σας. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που όταν επισκεφθήκατε για πρώτη φορά κάποιο από τα καταστήματά μας το εξειδικευμένο προσωπικό μας φρόντισε να σας γνωρίσει καλύτερα προκειμένου να αναγνωρίσει τις ανάγκες σας και να σας κατευθύνει προς τη σωστή απόφαση. Εάν δεν το ‘χετε κάνει ήδη, σπεύσατε!

Επομένως, η απόφαση για την επιλογή του ιδανικού ατμοποιητή εξαρτάται καθαρά από εσάς, τις ανάγκες σας και φυσικά από την τεχνική ατμίσματος που χρησιμοποιείτε.

Η τεχνική ατμίσματος είναι ένα σημαντικό κριτήριο για την επιλογή ενός ατμοποιητή κυρίως γιατί την επηρεάζει άμεσα.

Προκειμένου λοιπόν να απλοποιήσουμε τη διαδικασία επιλογής για εσάς, σας παρουσιάζουμε τις 3 βασικές κατηγορίες ατμοποιητών: 

1. Ατμοποιητές για όσους επιθυμούν έντονη γεύση (Flavor Chasers)


Οι ατμοποιητές αυτής της κατηγορίας έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρουν μέγιστη απόδοση γεύσης και οικονομία στην κατανάλωση του υγρού αναπλήρωσης. Οι κεφαλές που χρησιμοποιούν είναι υψηλής ωμικής αντίστασης (συνήθως μεγαλύτερη από 1.0 ohm), ενώ η δίοδος του αέρα είναι σχετικά μικρή, ιδανική για πιο «σφιχτές» εισπνοές.

Η τεχνική εισπνοών που ταιριάζει με αυτόν τον τύπο ατμοποιητή προσομοιάσει με αυτήν του καπνίσματος, δηλαδή ο ατμιστής πρώτα ρουφάει τον ατμό στο στόμα του και έπειτα τον εισπνέει (mouth to lung). Συνήθως, οι συγκεκριμένοι ατμοποιητές απαιτούν και υγρά αναπλήρωσης με μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε νικοτίνη.

Άρα, εάν σας ενδιαφέρει να έχετε μια παρόμοια εμπειρία με αυτήν του καπνίσματος σε συνδυασμό με πλούσια γεύση, τότε ένας ατμοποιητής της σειράς Αspire Nautilus ή ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο σαν το VAPORESSO Drizzle θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους!

2. Ατμοποιητές για όσους επιθυμούν μεγάλη παραγωγή ατμού (Cloud Chasers)


Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν οι ατμοποιητές που προσφέρουν μέγιστη παραγωγή ατμού, αλλά καταναλώνουν μεγαλύτερες ποσότητες υγρού αναπλήρωσης. Οι κεφαλές που χρησιμοποιούν είναι χαμηλής ωμικής αντίστασης, μικρότερες του 1.0 ohm και η δίοδος του αέρα είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα οι εισπνοές να είναι «αεράτες».

Επομένως, ο τρόπος χρήσης και η τεχνική της εισπνοής είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν του καπνίσματος, καθώς ο παραγόμενος ατμός εισπνέεται κατευθείαν (direct lung inhale). Επίσης, αυτός ο τύπος ατμοποιητή λειτουργεί καλύτερα με υγρά αναπλήρωσης με χαμηλή περιεκτικότητα σε νικοτίνη.

Άρα, εάν βασικά σας ενδιαφέρει η μέγιστη παραγωγή ατμού και δευτερευόντως η γεύση, ένας ατμοποιητής, όπως ο Aspire Atlantis Evo ή ο VAPORESSO Estoc Tank, είναι ιδανικός για εσάς, καθώς μπορεί να σας προσφέρει όσα ζητάτε και με το παραπάνω!

3. Ατμοποιητές πολλαπλών ρόλων


Τέλος, υπάρχουν και ατμοποιητές που μέσω της παροχής κατάλληλων ρυθμίσεων και διαφορετικών κεφαλών, μπορούν να ικανοποιήσουν εξίσου καλά και τους δύο προαναφερθέντες τύπους ατμιστών, δηλαδή και όσους αγαπούν την δυνατή γεύση αλλά και όσους αγαπούν τη μεγάλη παραγωγή ατμού.

Ρυθμίζοντας την εισαγωγή του αέρα (airflow) κατάλληλα και προσθέτοντας την σωστή κεφαλή, μπορείτε να απολαύσετε δύο εντελώς διαφορετικές εμπειρίες ατμίσματος, με έναν μόνο ατμοποιητή!

Τέτοιου είδους ατμοποιητής είναι και ο VAPORESSO Guardian Tank.

Έτοιμοι να αποκτήσετε τον ιδανικό ατμοποιητή για το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας; Αν ναι τότε μπορείτε να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας στο e-shop μας. Αν πάλι νιώθετε πως θέλετε περισσότερο χρόνο να το σκεφτείτε είναι απολύτως φυσιολογικό. Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα alter ego και ζητήστε επιπλέον πληροφορίες από το έμπειρο προσωπικό μας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά!