5 tips για VW mods ηλεκτρονικού τσιγάρου

5 tips για VW mods ηλεκτρονικού τσιγάρου
Tips και Συμβουλές
Εάν είστε νέος ατμιστής, μπορεί να μην είστε ακόμα εξοικειωμένος/η με τις διάφορες συσκευές που κυκλοφορούν όπως για παράδειγμα τις vape all in one, τα μηχανικά mods, τα variable wattage mods κλπ. και τη σχετική ορολογία. Παρακάτω, θα βρείτε συμβουλές που αφορούν τα VW mods, δηλαδή τα mods με δυνατότητες ρύθμισης.

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι υπάρχουν συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου που είναι «all in one» και άρα δεν έχουν αποσπώμενα μέρη, και άλλες που το κάτω μέρος τους (μπαταρία ή mod) αποσπάται από τον ατμοποιητή. Εάν λοιπόν διαθέτετε ένα VW mod (συσκευή με αποσπώμενα μέρη), διαβάζοντας τα παρακάτω 5 tips θα μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα που ίσως έχετε και θα απολαμβάνετε το άτμισμα με ακόμα περισσότερη ασφάλεια!

1. Επιλέξτε το κατάλληλο mod για εσάς.


Για την επιλογή ενός mod παίζουν σημαντικό ρόλο 4 παράγοντες: τα mAh (η διάρκεια) τα Watt (η ένταση), το μέγεθος που σας εξυπηρετεί και το design. Θα πρέπει λοιπόν να λάβετε υπόψη τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνετε το άτμισμα για να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Για παράδειγμα, εάν σας αρέσει να ατμίζετε σε χαμηλά watt με υψηλή αντίσταση, (κάτι που συνηθίζουν όσοι ξεκινούν το άτμισμα, γιατί η τζούρα μοιάζει με αυτή του συμβατικού τσιγάρου), τότε ενδείκνυται να χρησιμοπoιήσετε ένα mod χαμηλής έντασης.

Επίσης, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι πολλά εξελιγμένα mods έχουν και πολλές δικλείδες ασφαλείας (π.χ όρια ρυθμίσεων, προστασία υπερθέρμανσης κ.α). Συμβουλευτείτε λοιπόν τους vape experts στα καταστήματά μας για την καλύτερη δυνατή επιλογή.


2. Διαβάστε το εγχειρίδιο της συσκευής

.
Όσες πληροφορίες και αν λάβατε τη στιγμή που αγοράσατε τη συσκευή σας, καλό είναι να μελετήσετε το manual του κατασκευαστή (που βάσει νομοθεσίας είναι υποχρεωτικά και στην ελληνική γλώσσα), τόσο για λόγους εξοικείωσης, όσο και για να πληροφορηθείτε για τον τρόπο ορθής χρήσης της συσκευής που μόλις αποκτήσατε.

3. Προσέξτε τον τρόπο φόρτισης.


Η φόρτιση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την προστασία και τη διάρκεια ζωής του mod σας.  Τα βασικά σημεία που πρέπει να προσέξετε και να σας γίνουν συνήθεια είναι:

– Αποφύγετε φορτίζετε τη συσκευή ασταμάτητα.

– Για mods που έχουν αποσπώμενες μπαταρίες, ενδείκνυται η φόρτιση μπαταριών σε  εξωτερικό φορτιστή.

– Εάν φορτίζετε το mod σας στην πρίζα, βεβαιωθείτε ότι ο φορτιστής που χρησιμοποιείτε έχει έξοδο που υποδεικνύει ο κατασκευαστής (π.χ. έως 1A).


4. Φροντίστε το mod σας.


Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να φέρεστε στο ηλεκτρονικό τσιγάρο σας όπως και στο smartphone σας και να φροντίσετε ώστε το mod του να είναι σε καλή κατάσταση για να αποδίδει στο μέγιστο δυνατό.

Μερικά πράγματα που καλό είναι να κάνετε:

– Προστατέψτε το από την έκθεση στο ήλιο και από το νερό.

– Εάν τύχει να πέσει υγρό αναπλήρωσης πάνω στο mod, σκουπίστε το με καθαρό χαρτί.

– Προτιμήστε τη μεταφορά του σε ειδική θήκη μεταφοράς (για να αποφύγετε χτυπήματα και γρατζουνιές).

– Εάν η εργασία σας είναι τέτοια που μπορεί να προκαλέσει γρατζουνιές στο mod σας, τότε μπορείτε να προμηθευτείτε μια θήκη σιλικόνης.

 


5. Θυμηθείτε το VW mod σας, είναι επένδυση!


To mod σας είναι μία πραγματική επένδυση, για την ατμιστική εμπειρία σας.

Αγαπήστε το, φροντίστε το και μην ξεχνάτε ότι αν κάποια στιγμή θελήσετε κάποια «αναβάθμιση» στη συσκευή σας, αρκεί να επιλέξετε έναν πιο advanced ατμοποιητή που θα καλύπτει της ανάγκες σας.

Έχετε και άλλες απορίες σχετικά με τα mods ηλεκτρονικών τσιγάρων; Oι vape experts στα καταστήματά μας είναι πάντα στη διάθεσή σας!