Ψάχνετε για ηλεκτρονικό τσιγάρο χωρίς νικοτίνη;

Ψάχνετε για ηλεκτρονικό τσιγάρο χωρίς νικοτίνη;
Tips και Συμβουλές
Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός επιλογών για όσους ατμιστές επιθυμούν να δοκιμάσουν ηλεκτρονικό τσιγάρο χωρίς νικοτίνη. Ας τις εξερευνήσουμε παρακάτω!

Αρχικά, σας αξίζουν συγχαρητήρια που καταφέρατε να ελαττώσετε την εξάρτησή σας από το τσιγάρο με το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τώρα είστε πλέον ελεύθεροι και έτοιμοι για το επόμενο μεγάλο βήμα: το άτμισμα χωρίς νικοτίνη.

Εάν πάλι δεν νιώθετε και τόσο έτοιμοι αλλά θέλετε να εξερευνήσετε τις επιλογές σας, η σταδιακή μείωση της περιεκτικότητας σε νικοτίνη των υγρών αναπλήρωσης που ατμίζετε θα σας βοηθήσει να φτάσετε γρηγορότερα στο στόχο σας.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο χωρίς νικοτίνη ή μάλλον πιο σωστά ένα υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου χωρίς νικοτίνη δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα τυπικά υγρά αναπλήρωσης. Μάλιστα, πολλοί ατμιστές που ατμίζουν χωρίς νικοτίνη λένε ότι η εμπειρία τους έχει βελτιωθεί, αφού μπορούν πλέον να γευτούν καλύτερα το υγρό αναπλήρωσής τους αλλά και να έχουν μια καλύτερη αίσθηση.

Όσο για τις γεύσεις, τα περισσότερα υγρά αναπλήρωσης που κυκλοφορούν στο εμπόριο διατίθενται με διάφορες περιεκτικότητες σε νικοτίνη για να μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε ατμιστή. Άλλωστε όπως έχουμε πει πολλές φορές το άτμισμα είναι μια καθαρά προσωπική υπόθεση του καθενός. Εάν λοιπόν έχετε βρει ένα υγρό αναπλήρωσης που σας ταιριάζει και σας ικανοποιεί η μετάβαση από το ένα ποσοστό περιεκτικότητας στο μηδενικό ποσοστό δεν θα είναι καθόλου δύσκολη. Ίσα ίσα που θα έχει και ακόμα καλύτερη γεύση.

Τι εναλλακτικές έχει όμως κάποιος που ψάχνει για ηλεκτρονικό τσιγάρο χωρίς νικοτίνη;

Mods

Έχουμε αναφερθεί στο τι είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο mod και τι πρέπει να γνωρίζετε για αυτό σε προηγούμενο άρθρο. Ο λόγος όμως που τα mods είναι ιδανικά για άτμισμα χωρίς νικοτίνη είναι γιατί πολύ απλά επιτρέπουν στον ατμιστή να επιλέξει το υγρό αναπλήρωσης της επιλογής του. Εάν λοιπόν σας αρέσουν τα μεγάλα σύννεφα ατμού αλλά θέλετε να αποφύγετε τη νικοτίνη, τότε αυτού του είδους η συσκευή είναι η σωστή επιλογή.

Ηλεκτρονικά τσιγάρα


Εάν πάλι δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε νικοτίνη ούτε να «μπλέξετε» με μια πιο σύνθετη συσκευή, τότε τα ηλεκτρονικά τσιγάρα της alter eGo μπορούν να σας προσφέρουν ακριβώς αυτό που χρειάζεστε: ελευθερία κινήσεων και απόλαυση!

Όπως βλέπετε δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για όσους θέλουν να δοκιμάσουν ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο χωρίς νικοτίνη, γιατί πολύ απλά το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να βρούν το υγρό αναπλήρωσης χωρίς νικοτίνη που τους ταιριάζει! Και δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ! Τόσο στο e-shop όσο και στα καταστήματά μας μπορείτε να βρείτε ευρεία γκάμα υγρών αναπλήρωσης με μηδενική νικοτίνη σε πολύ προσιτές τιμές.