Επιβεβαίωση Ηλικίας

Θα πρέπει να είστε 18 ετών ή παραπάνω για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.
Η ιστοσελίδα μας απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.
Τα καταστήματά μας λειτουργούν κανονικά στο lockdown.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ Alter eGo Α3 Slim


Ηλεκτρονικο τσιγαρο altereGo A3 Slim

Μια καταπληκτική επιλογή για νέους καπνιστές. Πολύ κοντά μορφολογικά στο κανονικό τσιγάρο δίνει στον ατμιστή την αίσθηση ότι παραμένει παραδοσιακός καπνιστής. Ελαφρύ και με εξαιρετική ροή αέρα προσφέρει απολαυστικές στιγμές. Εξοπλισμένο με δύο τύπους ατμοποιητών, μπαταρία μεγάλης διάρκειας για το μέγεθός της και πανεύκολο στη χρήση αποτελεί μια εξαιρετικά ποιοτική λύση για νέους ατμιστές.

ΦΟΡΤΙΣΗ

Εάν κατά την διάρκεια της χρήσης η λυχνία της μπαταρίας αρχίσει να αναβοσβήνει η συσκευή σας δεν θα παράγει ατμό και η μπαταρία της θα χρειαστεί φόρτιση.

Για την φόρτιση, βιδώστε ΑΠΑΛΑ την μπαταρία στον φορτιστή USB. Μετά τοποθετήστε τον φορτιστή USB σε μια θύρα USB σε computer. Το φωτάκι του διακόπτη της μπαταρίας θα αναβοσβήσει. Το φωτάκι του φορτιστή USB είναι κόκκινο κατά την φόρτιση, πράσινο όταν η φόρτιση ολοκληρωθεί. Η φόρτιση διαρκεί περίπου δύο (2) ώρες.

 • Πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο τον εγκεκριμένο φορτιστή για να αποφύγετε καταστροφή της μπαταρίας.
 • Φορτίστε την μπαταρία περίπου 6 ώρες πριν την πρώτη χρήση για να αυξήσετε την διάρκεια ζωής της.
 • Καθαρίζετε καλά τους πόλους της μπαταρίας με ένα απορροφητικό χαρτί ή μία μπατονέτα πριν την φόρτιση.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ του Alter eGo - A3

Για να συναρμολογήσετε το Alter eGo - A3, χρειάζεστε μια μπαταρία και έναν clearomizer ή cartomizer A3 . Βιδώστε δεξιόστροφα την μπαταρία στον clearomizer/cartomizer αφού έχετε γεμίσει τον clearomizer/cartomizer με υγρό αναπλήρωσης.

Μπαταρία

To Alter eGo - A3 χρησιμοποιεί μια Alter eGo επαναφορτιζόμενη μπαταρία 280 mAh στα 4.2 έως 3.7 volt. Μόλις η λυχνία της μπαταρίας αρχίζει να αναβοσβήσει η μπαταρία θα πρέπει να επαναφορτιστεί (δείτε οδηγίες φόρτισης).

Κρατήστε τις μπαταρίες μακριά από ζέστη, υγρασία και αιχμηρά αντικείμενα. Μην τις αφήνετε να πέσουν

Clearomizer Α3

Το clearomizer A3 είναι νέου τύπου αμοποιητής χωρητικότητας 0,9 ml που σας επιτρέπει να ελέγχετε την υπολειπόμενη στάθμη του υγρού. Αν κατά την χρήση του η στάθμη του υγρού φτάσει σε χαμηλό επίπεδο θα πρέπει να τον επαναγεμίσετε με υγρό, ακολουθώντας την εξής διαδικασία:

 • Ξεβιδώστε το επιστόμιο
 • Γυρίστε το clearomizer σε γωνία 45ο και γεμίστε το με υγρό, όχι στο κέντρο αλλά περιμετρικά
 • Τοποθετείστε πάλι το επιστόμιο στην θέση του.
 • Αφήστε τον ατμοποιητή για 1-2 λεπτά για να απορροφήσει το νέο υγρό.

Ο ατμοποιητής θα φτάσει στην κανονική του λειτουργία από το δεύτερο γέμισμα.

Cartomizer A3

To cartomizer Α3 είναι χωρητικότητας 0,9 ml. Για να γεμίσετε τo cartomizer με υγρό αναπλήρωσης ακολουθήστε την εξής διαδικασία:

 • Αφαιρέστε το άσπρο καπάκι στο πίσω μέρος του cartomizer
 • Γεμίστε το με υγρό, περιμετρικά. Στάζετε σιγά σιγά, αφήνοντας το υγρό να απορροφηθεί. Υπολογίστε περίπου 30 σταγόνες υγρού. Αποφύγετε να γεμίσετε με υγρό την τρυπούλα στην μέση.
 • Τοποθετείστε πάλι το επιστόμιο (άσπρο καπάκι) στην θέση του.
 • Αφήστε τον ατμοποιητή για 15-20 λεπτά για να απορροφήσει το νέο υγρό.

Ο χρόνος ζωής του clearomizer/cartomizer εξαρτάται από την συχνότητα χρήσης καθώς και την σύσταση του υγρού αναπλήρωσης. Εφόσον παρατηρηθεί μείωση του παραγόμενου ατμού, ενώ η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη, θα πρέπει να αντικατασταθεί.

ΧΡΗΣΗ του Alter eGo - A3

Για να ξεκινήσετε την χρήση του Alter eGo - A3 εισπνεύστε από το επιστόμιο καθώς η μπαταρία διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα που αντιλαμβάνεται την εισπνοή. Κατά την εισπνοή ανάβει η λυχνία στο μπροστά μέρος της μπαταρίας. Η εισπνοή σας πρέπει να είναι ΑΠΑΛΗ. Η διάρκεια της εισπνοής πρέπει να είναι μεγαλύτερη από ότι με ένα κανονικό τσιγάρο.


EΓΓΥΗΣΗ και ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ

Μπαταρίες και Φορτιστές

Διατίθενται με εγγύηση καλής λειτουργίας 28 ημερών. Το προσδόκιμο ζωής τους είναι για 300 κύκλους φόρτισης. Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες alter eGo είναι λιθίου, και για αυτό το λόγο η απόδοσή τους μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Ατμοποιητής

Ο ατμοποιητής είναι ένα εξάρτημα του ηλεκτρονικού τσιγάρου που δουλεύει πολύ σκληρά. Είναι απαραίτητο εξάρτημα για την μετατροπή του υγρού αναπλήρωσης (e-liquid) σε ατμό. Είναι αναλώσιμο προϊόν και για αυτό το λόγο σας συνιστούμε να έχετε μερικούς σε απόθεμα. Το προσδόκιμο ζωής των ατμοποιητών διαφέρει σημαντικά ανάλογα με την χρήση και την σύνθεση υγρού που χρησιμοποιείτε.