Οδηγίες χρήσης του ePen 3 - Χαρακτηριστικά & Αξιολόγηση

Οδηγίες χρήσης του ePen 3 - Χαρακτηριστικά & Αξιολόγηση

Είτε είστε νέος ατμιστής, είτε σκοπεύετε να γίνετε, ή ακόμα κι αν είστε έμπειρος σε αυτή τη συνήθεια, μια επιλογή ηλεκτρονικού τσιγάρου ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες!

Ο λόγος για το Vuse ePen 3, το οποίο αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2021» στην κατηγορία ατμίσματος από χιλιάδες Έλληνες καταναλωτές! Και υπάρχουν σοβαροί λόγοι για αυτό, που θα τους μάθετε αμέσως.

Το Vuse ePen 3 είναι η νέα συσκευή που επιτυγχάνει πλούσιο ατμό, χωρίς να γίνονται εκπτώσεις στη γεύση που προσφέρουν οι vuse epen κάψουλες, αφού διακρίνεται για την υψηλή απόδοση, όσο και την απλότητα στη χρήση. Διακρίνεται επίσης για τον εργονομικό και μοντέρνο σχεδιασμό του, ενώ είναι κατασκευασμένο να… ταιριάζει στο χέρι σας!

Αυτό γίνεται χάρη στο μεταλλικό φινίρισμα με soft touch, που σας προσφέρει σταθερό και απαλό κράτημα της συσκευής, ενώ έχει μικρό βάρος και μέγεθος, ώστε να μπορείτε να το μεταφέρετε παντού μαζί σας εύκολα.

Οι διαστάσεις του συγκεκριμένα είναι 123χιλ.(Ύψος) x 18χιλ.(Πάχος) x 27χιλ.(Πλάτος).

Απλότητα και ευχρηστία

Η απλότητα και η ευχρηστία του βασίζεται στο γεγονός ότι πρόκειται για συσκευή «κλειστού συστήματος». Αυτό σημαίνει ότι δεν μπλέκετε με το γέμισμα με υγρά αναπλήρωσης, ή με αλλαγές αντιστάσεων, ενώ η πιθανότητα διαρροής είναι εξαιρετικά περιορισμένη.

Τα κλειστά συστήματα λειτουργούν με προγεμισμένες, κλειστές κάψουλες, τις οποίες το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις τοποθετείτε στη συσκευή (λειτουργούν με μαγνήτη) και να τις αλλάζετε όταν τελειώσουν. Πιο εύκολα και απλά... δεν γίνεται!

Το κόστος και οι επιλογές χρωμάτων

Η συσκευή κοστίζει 10 ευρώ αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε προσφορά και πωλείται μόλις στα 1,99 ευρώ! Σημειώστε ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να αγοράσετε αναλώσιμα, παρά τις προγεμισμένες κάψουλες (pods).

Κάθε πακέτο ePen Pod κοστίζει 5,50 ευρώ (περιέχει δύο pods). Σημειώστε ότι όταν προμηθεύεστε ένα pod pack από την alter ego λαμβάνετε διπλάσιους bonus πόντους σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη αγορά! Έτσι, μπορείτε πολύ σύντομα να εξαργυρώνετε τους πόντους σας σε μεγάλες εκπτώσεις για κάθε νέα σας αγορά.

Η συσκευή παρέχεται σε δύο επιλογές χρωμάτων: Μαύρο και Mπλε, και στις limited editions σε Ασημί και Rose Gold. Η διάρκεια ζωής της συσκευής ξεπερνάει τον έναν χρόνο, οπότε από αυτό το διάστημα και μετά, θα πρέπει εφόσον επιλέξετε την κρατήσετε, να τη φορτίζετε πιο συχνά.

Πώς λειτουργεί

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να πατήσετε τρεις φορές το μοναδικό κουμπί που έχει για να λειτουργήσει η συσκευή, ενώ το ίδιο κουμπί πρέπει να το έχετε πατημένο σε κάθε εισπνοή. Ο λόγος αυτής της λειτουργίας είναι για να διασφαλιστεί ότι η συσκευή δεν θα ενεργοποιείται παρά τη θέλησή σας, δηλαδή αν το έχετε στην τσέπη σας.

Η ένδειξη του επιπέδου της μπαταρίας φαίνεται σε μια μικρή οθόνη έτσι ώστε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή πότε να το φορτίσετε – μια διαδικασία που δεν διαρκεί περισσότερο από 60 λεπτά, ώστε να επαναφέρετε τη μπαταρία στο 80%, ενώ σε 90 λεπτά φορτίζει πλήρως.

Πώς γίνεται η φόρτιση

Κατά τη φόρτιση με καλώδιο Micro usb, η λυχνία LED στο Vuse ePen θα εμφανίσει την ακόλουθη ενδεικτική λυχνία, ανάλογα με την τρέχουσα στάθμη φόρτισης της μπαταρίας.

Κόκκινη ένδειξη που αναβοσβήνει: Η μπαταρία σας είναι λιγότερο από 10% φορτισμένη ή άδεια.

Σταθερή κόκκινη ένδειξη: Το επίπεδο της μπαταρίας είναι χαμηλό - έως και τα 3/4 της μπαταρίας είναι ακόμα χωρίς φόρτιση. Σας συμβουλεύουμε να συνεχίζετε να φορτίζετε.

Σταθερή πράσινη ένδειξη: Η μπαταρία είναι σχεδόν πλήρως φορτισμένη, μένει μόνο λίγος χρόνος να περιμένετε, ή μπορείτε να αποσυνδέσετε το καλώδιο USB, και να απολαύσετε.

Πλήρως φορτισμένη: Όταν έχει φτάσει σε πλήρη φόρτιση, θα σβήσει. Μπορείτε να αποσυνδέσετε το καλώδιο USB, να το ενεργοποιήσετε με τρία γρήγορα κλικ του κουμπιού και να απολαύσετε τη χρήση του.

Τα pods του Vuse ePen

Οι επιλογές στα υγρά των pods, που αποτελούν τις ειδικά σχεδιασμένες αεροστεγείς κάψουλες της συσκευής, υπόσχονται να καλύψουν όλα τα γούστα και τις ανάγκες, ενώ ξεχνάτε το γέμισμα, τις διαρροές, τα πανάκια και τα… άδεια μπουκαλάκια: Απλά το προσαρμόζετε στη συσκευή σας και όταν τελειώσει, το αντικαθιστάτε με το επόμενο.

Το κάθε pod του ePen περιέχει 2.0ml υγρού και διατίθεται σε 3 διαφορετικά επίπεδα νικοτίνης, 6mg/ml, 12mg/ml και 18mg/ml, ώστε να προσαρμόσεις τη νέα σου συνήθεια στις ανάγκες σου. Συνήθως, όσοι έκοψαν πρόσφατα το κάπνισμα επιλέγουν το υψηλότερο επίπεδο νικοτίνης και σταδιακά το περιορίζουν.

Οι γεύσεις που διατίθενται είναι 7 για κάθε επίπεδο νικοτίνης και καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις.

-2 γεύσεις Tobacco (Nutty & Blended)

-Mint

-Vanilla

-3 φρούτα Strawberry, Wild Berries, & Mango

Κάθε πακέτο Vuse pod pack που αγοράζετε περιέχει δύο pods της ίδιας γεύσης και ποσότητας νικοτίνης. Μπορείτε να κάνετε και αλλαγή γεύσεων, απλά αλλάζοντας το pod που είναι τοποθετημένο, με ένα άλλο της αρεσκείας σας.

Τα άλατα νικοτίνης

Ακόμη μια καινοτομία που αξιοποιείται στα pods του Vuse είναι τα άλατα νικοτίνης! Η νικοτίνη που περιέχουν τα pods είναι διαφορετική από αυτή των υπόλοιπων γνωστών υγρών αναπλήρωσης κι αυτό διότι γίνεται πρόσμιξη με τα λεγόμενα άλατα νικοτίνης.

Η διαφορά που θα παρατηρήσει ο χρήστης είναι η πολύ πιο έντονη γεύση, γεγονός που καθιστά τη συγκεκριμένη ατμιστική εμπειρία πολύ πιο πλούσια και ολοκληρωμένη. Ορισμένοι ατμιστές δε αναφέρουν ότι με την καινοτομία αυτή, προσομοιάζεται πάρα πολύ η εμπειρία του καπνίσματος συμβατικού τσιγάρου.

Σημειώνεται ότι η νικοτίνη αποτελεί εξαιρετικά εθιστική ουσία και για αυτό το προϊόν απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Για τη διάθεσή τους στην αγορά, δε, ακολουθούνται όλες οι διατάξεις της εθνικής νομοθεσίας.

Που κατασκευάζεται

Όλα τα Vuse Pods παρασκευάζονται από την British American Tobacco. Τα υγρά παρασκευάζονται στις ΗΠΑ, με την τήρηση όλων των προδιαγραφών ασφαλείας, ενώ υπόκεινται συνεχώς σε αυστηρούς ελέγχους. Οι κάψουλες, χωρίς το υγρό, κατασκευάζονται στην Κίνα.

«Προϊόν της Χρονιάς 2021»

Την καλύτερη αξιολόγηση για την ποιότητα, την ευχρηστία, την εμφάνιση αλλά και την πλούσια ατμιστική εμπειρία που προσφέρει το Vuse ePen3 την έκαναν οι Έλληνες καταναλωτές!

Το Vuse ePen 3 αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2021» στην κατηγορία ατμίσματος, στην ανεξάρτητη έρευνα που διεξήγαγε η IRI σε 3.200 καταναλωτές στην Ελλάδα, στον μεγαλύτερο και σημαντικότερο θεσμό βράβευσης διεθνώς, σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων.

Η σπουδαία αυτή διάκριση αποτελεί δικαίωση για τους περισσότερους από 1.500 επιστήμονες και ειδικούς που εργάζονται στα κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης της British American Tobacco, με στόχο να εξασφαλίσουν ότι οι ενήλικες καπνιστές έχουν στη διάθεσή τους μια ευρεία γκάμα καινοτόμων προϊόντων. Το επιστημονικό τους έργο όμως δεν σταματά στη δημιουργία του προϊόντος.

Οι ειδικοί με συνεχείς ελέγχους, που ξεπερνούν τις 1.000 ώρες για το κάθε προϊόν, διασφαλίζουν ότι οι ειδικές κάψουλες, που περιλαμβάνουν το υγρό αναπλήρωσης, περιέχουν τα συστατικά που πρέπει ώστε να αποδίδονται και οι απαραίτητες πιστοποιήσεις-εγγύηση για τους καταναλωτές.