Αξιόπιστες μάρκες ηλεκτρονικών τσιγάρων. Πως θα ξέρω ότι είναι αυθεντικές;

Αξιόπιστες μάρκες ηλεκτρονικών τσιγάρων. Πως θα ξέρω ότι είναι αυθεντικές;

Για όλους εσάς που έχετε επιλέξει να μειώσετε τη βλάβη στην υγεία σας, μέσω της χρήσης ενός εναλλακτικού του καπνού προϊόντος όπως το ηλεκτρονικό τσιγάρο, μια συμβουλή ισχύει: Μην ρισκάρετε ενδεχόμενες ανεπιθύμητες και εν πολλοίς άγνωστες παρενέργειες για τον οργανισμό σας, γλιτώνοντας ίσως ελάχιστα ευρώ, με το να επιλέγετε άσημα και μη πιστοποιημένα προϊόντα ατμίσματος.

Για να ξεχωρίσετε τις αξιόπιστες μάρκες, εμπιστευθείτε αυτά που βλέπουν... τα μάτια σας. Εφόσον πρόκειται για μάρκες προϊόντων οι οποίες πωλούνται από γνωστές, καθιερωμένες αλυσίδες, όπως είναι η alter ego, τότε μπορείτε να νιώσετε ασφάλεια ότι πρόκειται για συσκευές οι οποίες και αξιόπιστες είναι, και λειτουργούν όπως περιμένετε, ενώ, φυσικά, έχετε τεχνική υποστήριξη, εφόσον χρειαστεί, από το κατάστημα που το αγοράσατε.

Συνήθως πρόκειται για μάρκες με παράδοση στα ηλεκτρονικά τσιγάρα, με πολλά και διαφορετικού τύπου μοντέλα και συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Το ίδιο ισχύει όταν αναζητάτε και μια συσκευή στο διαδίκτυο. Αποφύγετε τα προϊόντα εταιρειών που δεν τις έχετε ακούσει ποτέ, αναζητήστε τις κριτικές άλλων αγοραστών και ελέγξτε αν τα προϊόντα αυτά πωλούνται και από πιστοποιημένα, φυσικά καταστήματα.

Γενικά αποφύγετε να γλιτώσετε ελάχιστα ευρώ, με το να αγοράσετε μια αμφιβόλου ποιότητας συσκευή από αναξιόπιστη μάρκα ή ακόμα και από το παρεμπόριο, καθώς είναι σίγουρο ότι τα ευρώ αυτά θα τα… πληρώσετε στη συνέχεια, όταν θα χρειαστεί να την αντικαταστήσετε. Παράλληλα, η απόδοση της συσκευής σας, σίγουρα θα είναι κατώτερη των προσδοκιών, σε σχέση με τα πιστοποιημένα προϊόντα.

Και φυσικά... προσοχή στις απομιμήσεις!

Η θλιβερή περίπτωση στις ΗΠΑ με τη «νόσο των ατμιστών»

Όλα τα παραπάνω ισχύουν τόσο για τις συσκευές, όσο βεβαίως και για τα υγρά αναπλήρωσης, καθώς αποτελούν και την ουσία που εισάγουμε στον οργανισμό μας, με κάθε εισπνοή. Ειδικά σε αυτά, οι καταναλωτές θα πρέπει να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή, καθώς οι συνέπειες από μια αγορά κακής ποιότητας, ενδέχεται να είναι εξαιρετικά πιο δυσάρεστες από μια δυσλειτουργική συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Είναι γνωστή η δυσάρεστη υπόθεση προ λίγων ετών στις ΗΠΑ, όπου ένας μεγάλος αριθμός ατμιστών προμηθεύτηκε από το παράνομο εμπόριο μην πιστοποιημένα και εξαιρετικά βλαβερά υγρά αναπλήρωσης, με αποτέλεσμα δεκάδες θανάτους αλλά και βλάβες στον πνεύμονα για την υγεία για εκατοντάδες ακόμα χρήστες.

Στους χρήστες εγκεκριμένων και πιστοποιημένων προϊόντων, στις ΗΠΑ και όλο τον υπόλοιπο κόσμο, δεν έχει καταγραφεί κανένα τέτοιο κρούσμα, αυτού που χαρακτηρίστηκε, τότε, από δημοσιογραφικούς τίτλους, ως «η νόσος των ατμιστών». Η δυσάρεστη αυτή ιστορία καθιστά την αναγκαιότητα της επιλογής των προϊόντων μόνο από αξιόπιστες μάρκες.

Η ασφάλεια και η ποιότητα των υγρών αναπλήρωσης της alter ego

Όλα τα υγρά αναπλήρωσης της alter ego παράγονται και συσκευάζονται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο στην Ελλάδα, κάτω από αυστηρότατες προδιαγραφές σύμφωνα με την ισχύουσα ευρωπαϊκή ρυθμιστική οδηγία. Μάλιστα, τα πρότυπα που εφαρμόζονται υπερβαίνουν τις απαιτήσεις της νομοθεσίας.

Αλλά η διασφάλιση της ποιότητας των υγρών αναπλήρωσης δεν σταματά εδώ. Η alter ego εφαρμόζει το πλέον εμπεριστατωμένο πρόγραμμα ελέγχου «Quality PLUS», σε συνεργασία με το κορυφαίο ερευνητικό ίδρυμα της χώρας, το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», για όλα τα υγρά αναπλήρωσης alter ego.

Οι έλεγχοι του Δημόκριτου στα υγρά αναπλήρωσης της alter ego

Το εργαστήριο αναλύσεων του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε ΔΗΜΟΚΡIΤΟΣ, διενεργεί ελέγχους:

Πρώτων Υλών: Κάθε παρτίδα πρώτης ύλης (αρωμάτων) αναλύεται από το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε Δημόκριτος, με σκοπό την επιβεβαίωση της σύστασής της (κάθε παρτίδα ίδια με την προηγούμενη) και τον έλεγχο της απουσίας απαγορευμένων ουσιών (Diacetyl /Διακετύλιο, Acetyl–Propionyl /Ακετυλο-Προπιονύλιο, Αcetoine).

Τελικών Προϊόντων: Κάθε παρτίδα τελικού προϊόντος αναλύεται από το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε Δημόκριτος, με σκοπό τον ποσοτικό προσδιορισμό των συστατικών της και την επιβεβαίωση της συμβατότητάς της με τις προδιαγραφές.

Στην alter ego, μπορείτε να είστε σίγουροι. Με αποδείξεις

Έτσι η alter ego, εξασφαλίζει σε κάθε πελάτη της, ότι αγοράζοντας ένα οποιοδήποτε υγρό η γεύση και η σύστασή του είναι ακριβώς η ίδια με κάθε προηγούμενο ή επόμενο υγρό αγοράσει, και τα συστατικά του, ακριβώς αυτά που αναγράφονται στην συσκευασία και έχουν δηλωθεί στους αρμόδιους φορείς.

Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας: Σε μια πρωτοποριακή κίνηση, με στόχο την καλύτερη και πιο ακριβή ενημέρωση των καταναλωτών, δημιουργήθηκε η ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα alter ego, https://www.alterego.gr/eliquid-trace, όπου ο ατμιστής-καταναλωτής εισάγοντας τον αριθμό παρτίδας που αναγράφεται σε κάθε υγρό αναπλήρωσης, βλέπει αυτόματα την ανάλυσή του και τα αντίστοιχα πιστοποιητικά ελέγχου Δημοκρίτου!

Επισκεφτείτε τη σελίδα, πληκτρολογήστε τον κωδικό του προϊόντος σας και δείτε μόνοι σας τι έχει να πει ο Δημόκριτος για αυτό!

Τι είναι το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο;

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια ηλεκτρονική συσκευή, εφοδιασμένη με μπαταρία, ατμοποιητή, αντίσταση και υγρό αναπλήρωσης μέσα σε δεξαμενή, το οποίο μετατρέπεται στον ατμό που εισπνέει ο χρήστης από το στόμιο.

Το άτμισμα αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό τρόπο διακοπής του καπνίσματος, για όσους θέλουν να κόψουν το τσιγάρο και δεν το έχουν καταφέρει με τις παραδοσιακές μεθόδους.  Τα οφέλη από αυτή τη μετάβαση είναι τεράστια, κυρίως στην υγεία αλλά και στα οικονομικά σας, γεγονός που πιστοποιείται από δεκάδες επιστημονικές έρευνες αλλά και εκατομμύρια μαρτυρίες ατμιστών.

Πρόκειται για μια διαδικασία που «μιμείται» το κάπνισμα, εξαιρώντας όμως τις χιλιάδες τοξικές καρκινογόνες ουσίες και την πίσσα που παράγονται κατά την καύση του καπνού και την εισδοχή του στον οργανισμό και στα πνευμόνια μας.

Πώς λειτουργούν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα;

Η μπαταρία του ηλεκτρονικού τσιγάρου προσφέρει ενέργεια ώστε ο ατμοποιητής -που περιέχει και την ειδική αντίσταση- να θερμάνει το υγρό αναπλήρωσης που περιέχει η δεξαμενή, μετατρέποντας το σε ατμό τον οποίο ο χρήστης εισπνέει. Η συσκευή ενεργοποιείται μέσω του ειδικού αισθητήρα ή κουμπιού.