Επιβεβαίωση Ηλικίας

Θα πρέπει να είστε 18 ετών ή παραπάνω για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.

Η ιστοσελίδα μας απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.

Καλώς ήλθατε!

  
210 970 9000

alter ego ‘QUALITY PLUS system’Η alter ego, με σεβασμό στον Έλληνα καταναλωτή, και με αέναη επένδυση στη διασφάλιση ποιότητας, επιπροσθέτως του εναρμονισμού της με την ευρωπαϊκή και ελληνική σχετική νομοθεσία (από την πρώτη κιόλας μέρα εφαρμογής της), προχώρησε για άλλη μία φορά σε εφαρμογή προτύπων που υπερβαίνουν τις απαιτήσεις των αρμόδιων αρχών και φορέων.

Με στόχο την διαχρονική διασφάλιση της σταθερά υψηλής ποιότητας των προϊόντων της, και βάσει του συστήματός της ‘Quality PLUS’, προχώρησε στο εμπεριστατωμένο πρόγραμμα ελέγχου από το Εθνικό Κέντρο έρευνας Φυσικών Επιστημών ‘ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ’, για ΟΛΑ τα υγρά αναπλήρωσης alter ego.

Το εργαστήριο αναλύσεων του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε ΔΗΜΟΚΡIΤΟΣ, διενεργεί ελέγχους:

ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ

Ανάλυση δειγμάτων πρώτων υλών με σκοπό τον έλεγχο ομοιότητας διαφορετικών παρτίδων δειγμάτων πρώτης ύλης, αλλά και επιβεβαίωση απουσίας απαγορευμένων ουσιών (π.χ Diacetyl /Διακετύλιο, Acetyl–Propionyl /Ακετυλο-Προπιονύλιο, Αcetoine κ.α).

ΤΕΛΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ανάλυση δειγμάτων ΚΑΘΕ ΠΑΡΤΙΔΑΣ τελικών προϊόντων, με σκοπό τον ποσοτικό προσδιορισμό νικοτίνης, προπυλενογλυκόλης, γλυκερίνης, αρωματικών ουσιών και νερού.


Παραγωγή alter ego e liquids

Αξίζει καταρχήν να σημειώσουμε, ότι όλα τα υγρά alter ego παράγονται και συσκευάζονται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό μας στην Ελλάδα. Η μονάδα παραγωγής μας έχει πιστοποιητικά, Cleanroom Class D , ISO 8 at rest και ΙSO 9001.


Επιλέγουμε με αυστηρότητα τις καλύτερες πρώτες ύλες (Ευρωπαϊκές πρώτες ύλες φαρμακευτικής ποιότητας: Νικοτίνη USP/EP, PG USP/EP ,VG USP/EP)

Γίνονται οι μίξεις και οι μετρήσεις από εξειδικευμένη ομάδα χημικών

Ωριμάζουν οι μίξεις στις κατάλληλες συνθήκες και θερμοκρασία (ώστε τα εξαιρετικής ποιότητας υγρά να είναι έτοιμα να τα δοκιμάσετε, αμέσως μόλις τα ανοίξετε)

Εμφιαλώνονται και συσκευάζονται τα e liquids (πάντα σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές)


Tα υγρά alter ego έρχονται σε δύο σειρές alter ego Colour και alter ego Premium, σε σύνολο 24 διαφορετικών υπέροχων γεύσεων.Eυρωπαϊκή ρύθμιση

Από 1/3/2017 τέθηκε σε ισχύ η ευρωπαϊκή ρυθμιστική οδηγία για τα προϊόντα καπνού και τα συναφή προϊόντα (TPD: Tobacco Products Directive). Μεταξύ άλλων η οδηγία επιβάλλει την πώληση υγρών αναπλήρωσης αποκλειστικά σε συσκευασίες των 10ml, διάφορες σημάνσεις στο εξωτερικό αλλά και εσωτερικό μέρος της συσκευασίας των e liquids κ.α.

Όταν λοιπόν ένα e-liquid είναι «TPD Compliant» σημαίνει ότι είναι εναρμονισμένο με τη σχετική οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δηλαδή, έχουν ακολουθηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την διαδικασία δήλωσής του και την μετέπειτα διακίνησή του στην αγορά.