Τι είναι το Ploom & Ένας πλήρης Οδηγός 2023 - 2024

Τι είναι το Ploom & Ένας πλήρης Οδηγός 2023 - 2024

Το νέο «πουλέν» της JTI που εισήχθη πολύ πρόσφατα στη χώρα μας και που αναμένεται να αποτελέσει πραγματική επανάσταση στον χώρο του καπνίσματος, δεν είναι άλλο από το Ploom. Πρόκειται για το πιο τεχνολογικά αναπτυγμένο προϊόν θερμαινόμενου καπνού, το οποίο, πρωτοποριακά και εργονομικά σχεδιασμένο, αξιοποιεί κατάλληλα την τεχνολογία του HeatFlow , προσφέροντας απαράμιλλη γεύση καπνού, με ελάχιστα υπολείμματα, αφού δεν υπάρχει καύση. Κι αφού δεν υπάρχει καύση, δεν υπάρχουν και δυσάρεστες μυρωδιές, στα ρούχα ή το σώμα των καταναλωτών.

Το ploom προσφέρει την απόλυτη εμπειρία καπνίσματος ακόμα και για τον πιο απαιτητικό χρήστη, αφού λειτουργεί με ειδικές ράβδους (sticks) που περιέχουν φύλλα καπνού υψηλότατης ποιότητας, αφού γίνεται χρήση μόνο του γευστικού τμήματος του φύλλου, καθώς και ενός ελάσματος καπνού για τη μάξιμουμ απόλαυση. Οι καπνικές καλλιέργειες στις οποίες παράγεται η πρώτη ύλη για τις ράβδους, ξεπερνούν τα στάνταρ των πιο ποιοτικών ελέγχων.

Πρόκειται λοιπόν για μια νέα εμπειρία, μοντέρνα, καινοτόμα, απολαυστική και εύκολη, και σίγουρα κατά πολύ λιγότερο βλαβερή! Διατίθεται στην Ιαπωνία από το 2021 και πλέον κατακτά και τις ευρωπαϊκές αγορές.

Ποια είναι η Japan Tobacco International

JTI, τρία γράμματα παγκοσμίως συνώνυμα με τον καπνό, τα τσιγάρα και εδώ και κάποια χρόνια και με τα εναλλακτικά, και λιγότερο βλαβερά, του καπνού προϊόντα. Ο «κολοσσός» από την Ιαπωνία, ιδρύθηκε το 1999 αλλά η κληρονομιά του πάει πίσω στο… 1784. Σήμερα, τα προϊόντα της κυκλοφορούν στα περισσότερα μέρη του πλανήτη, και συγκεκριμένα σε 130 αγορές, ενώ οι εργαζόμενοι της, μαζί με τις θυγατρικές, φτάνουν σχεδόν τους 60.000.

Ο κύκλος εργασιών της, δε, είναι αντίστοιχος του τεράστιου μεγέθους της και φτάνει τα 4,7 δισεκατομμύρια ευρώ, αυξημένος μάλιστα κατά 18% από την περσινή χρονιά, γεγονός που αποδεικνύει την θετική αναπτυξιακή της πορεία.

Μερικές από τις μάρκες, που τις γνωρίζουμε όλοι και από πίσω τους είναι η JTI, είναι τα Camel, τα Winston και τα Silk Cut. Ωστόσο, το σύγχρονο όραμα της εταιρείας συμπυκνώνεται στον όρο «καινοτομία», διότι είναι αυτή που γεννά τα νέα εναλλακτικά προϊόντα, καλύπτοντας τις απαιτήσεις των μοντέρνων καταναλωτών!

To 2007 η εταιρεία μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, εξαγοράζοντας την Gallaher Group έναντι 9,4 δισεκατομμυρίων ευρώ και το 2009 κάνει νέο άνοιγμα αποκτώντας κι άλλες μεγάλες εταιρείες, από τη Βραζιλία και την Αφρική. Το 2018 δε, η εταιρεία έκανε μεγάλο άνοιγμα στη χώρα μας, αποκτώντας την ΣΕΚΑΠ έναντι 1,7 δις ευρώ και λειτουργώντας μέχρι και σήμερα το μεγάλο καπνικό εργοστάσιο της Ξάνθης.

Προτεραιότητα της Japan Tobacco International, είναι η έρευνα και ανάπτυξη στα εναλλακτικά του καπνού προϊόντα, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες καινοτομίες. Μόνο σε αυτόν τον τομέα, η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι θα επενδύσει σχεδόν 2 δισεκατομμύρια ευρώ μέχρι το 2025, ένα ποσό που εξασφαλίζει ότι η εταιρεία δεν θα αποτελεί μόνο την ταχύτερα αναπτυσσόμενη στον τομέα της, αλλά και την πιο καινοτόμα από όλο τον ανταγωνισμό.

Εκτός από τα θερμαινόμενα τσιγάρα, η εταιρεία διαθέτει και εμπορεύεται καινοτόμα προϊόντα ηλεκτρονικών τσιγάρων, προϊόντα με κάψουλες καπνού, ειδικές τσίχλες νικοτίνης, αλλά και το επίσης δημοφιλές snus. Για τους σκοπούς αυτούς και την τεχνολογική ανάπτυξη των προϊόντων της, συνεργάζεται από το 2020 με έναν άλλον σπουδαίο παίκτη στον τεχνολογικό κλάδο, τη Sauber Engineering.

Η ιστορία του Ploom

Το Ploom μπορεί να γίνεται τώρα ευρέως γνωστό, ωστόσο ως ιδέα και υλοποίηση υφίσταται εδώ και περίπου μια 20ετία! Ήταν τότε, που κάποιοι οραματιστές στην Καλιφόρνια σκέφτηκαν το πώς θα προσφέρουν μια εναλλακτική και λιγότερο βλαβερή λύση στους καπνιστές, παράλληλα με μια πιο πλούσια γευστικά εμπειρία.

Η start-up που ξεκίνησε στο Σαν Φρανσίσκο το 2000 είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του πρώτου Ploom το 2011, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά στην Ιαπωνία, το 2013. Αυτή ήταν η αφετηρία για μια σειρά επιτυχημένων προϊόντων Ploom, που συνέχισαν να εξελίσσονται και να καινοτομούν. Τη δεκαετία που ακολούθησε και χάρη στις καινοτομίες που αναπτύχθηκαν, δημιουργήθηκε το Ploom S το 2019 και στη συνέχεια η πιο εξελιγμένη συσκευή μέχρι τώρα, το Ploom X, το 2021.

Οι αρχικές σκέψεις και το όραμα των πρώτων δημιουργών του Ploom δικαιώθηκαν. Είχαν θέσει ήδη τις βάσεις για τη συσκευή του θερμαινόμενου τσιγάρου, ένα προϊόν δηλαδή που σήμερα είναι πολύ πιο ελκυστικό, μοντέρνο και λιγότερο βλαβερό για τους καπνιστές, και προέκυψε χάρη στην επιστημονική έρευνα και την καινοτομία, με γνώμονα πάντα τις ανάγκες των καταναλωτών.

Το Ploom X Advanced, το οποίο πλέον αποτελεί τον «σταθμό» στην αγορά των θερμαινόμενων τσιγάρων, χάρη στην τεχνολογία HeatFlow που αξιοποιεί αλλά και τον εργονομικό σχεδιασμό του, θέτοντας έτσι τον πήχη ακόμα πιο ψηλά… Η τεχνολογία αυτή επιτυγχάνει τη δραστική βελτίωση της εμπειρία χρήσης του, προσφέροντας απαράμιλλη και πλούσια γεύση, για πέντε περίπου λεπτά και όσο διαρκεί η θέρμανση της ράβδου καπνού.

Στις 23 Οκτωβρίου 2023, σε μια μεγαλοπρεπή εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης, παρουσία υπουργών, του Ιάπωνα πρέσβη και πλήθους στελεχών της αγοράς αυτής, η JTI έκανε το μεγάλο λανσάρισμα και στη χώρα μας, μια από τις πρώτες όπου παρουσιάζεται και διατίθεται το Ploom X Advanced.

Ανακαλύψτε την πλούσια ιστορία του Ploom και την επαναστατική του επίδραση στο κάπνισμα, διαβάζοντας τις λεπτομέρειες στο αναλυτικό μας άρθρο.

Οδηγίες Χρήσης Ploom X Advanced

Λειτουργία

Η λειτουργία της είναι όσο πιο απλή μπορεί να… σκεφτεί κάποιος, καθώς χάρη στην τεχνολογία Intuitouch δεν χρειάζεται καν να πατήσετε κάποιο κουμπί! Απλά, τοποθετείτε τη ράβδο καπνού στην ειδική θέση της συσκευής και απλά ακουμπάτε το κάλυμμα της πρόσοψης. Σε 25 δευτερόλεπτα είστε έτοιμοι για την πρώτη ρουφηξιά!

Το Ploom X Advanced σας «μιλάει» με τη δόνηση και το φωτάκι LED, κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε, έτσι ώστε να γνωρίζετε πότε ξεκινάει και πότε τελειώνει ο χρόνος που έχει θερμανθεί το stick σας, αλλά και πότε χρειάζεται να τη φορτίσετε ξανά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέχρι τρία sticks το ένα μετά το άλλο, και στη συνέχεια πρέπει να αφήσετε για λίγο τη συσκευή σας να κρυώσει, μέχρι τη νέα χρήση.

Μάθετε πώς λειτουργεί η συσκευή Ploom X Advanced και ανακαλύψτε τις καινοτόμες δυνατότητες της στην αναλυτική μας παρουσίαση.

Χρήση

Το Ploom είναι έτοιμο για χρήση μόλις στα 25 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα το ανοίξουμε, ενώ η μπαταρία του διαρκεί όσο ένα πακέτο με 20 ράβδους. Έτσι, εύκολα, γρήγορα και με διάρκεια, μπορείτε να απολαμβάνεται τον πιο ποιοτικό καπνό, χωρίς κατάλοιπα, χωρίς μυρωδιές και λαμβάνοντας κατά 95% λιγότερη ποσότητα από πολλές βλαβερές ουσίες που υπάρχουν στο συμβατικό κάπνισμα.

Φόρτιση

Η φόρτιση του Ploom Advanced X γίνεται έπειτα από τη χρήση 20 sticks, ενώ η συσκευή σας «ειδοποιεί» με το φωτάκι LED. Από το ίδιο φωτάκι, μπορείτε να διαπιστώσετε και τη διάρκεια της φόρτισης, ενώ όταν η μπαταρία φορτίσει πλήρως, αυτό θα σβήσει. Για την πλήρη φόρτιση απαιτούνται περίπου 90 λεπτά και αυτή γίνεται με ένα καλώδιο USB-C.

Συντήρηση

Η μόνη συντήρηση που χρειάζεται είναι ο καθαρισμός, που γίνεται με τη ράβδο καθαρισμού, την οποία τοποθετείτε μέσα στον θάλαμο θέρμανσης της συσκευής, εφόσον έχουν απομείνει κάποια υπολείμματα μέσα σε αυτή. Απλά, περιστρέψτε μερικές φορές τη ράβδο για ελάχιστα δευτερόλεπτα και… είστε έτοιμοι!

Για τη μακρά διάρκεια ζωής του Ploom X Advanced ισχύει ότι και για τις υπόλοιπες ηλεκτρονικές συσκευές. Χρησιμοποιήστε το σωστό καλώδιο για τη φόρτιση, αποφύγετε την επαφή με το νερό, μην την αφήνετε σε σημείο με πολύ υψηλές θερμοκρασίας. Σε κάθε περίπτωση, με την αγορά της συσκευής παρέχεται εγγύηση διάρκειας 12 μηνών, οπότε αν συμβεί το οτιδήποτε, μπορείτε να την αλλάξετε.

Ποια είναι τα οφέλη της Χρήσης Ploom

Έτοιμο για γρήγορη χρήση

Ο τρόπος που έχει σχεδιαστεί η συσκευή, αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες, αποτέλεσμα ερευνών πολλών ετών, δεν αφήνει τίποτα στη… σκέψη σας, καθώς όλα γίνονται σχεδόν μόνα τους! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε τη ράβδο καπνού στον θάλαμο και να την… αγγίξετε. Τότε το Ploom X Advanced ενεργοποιείται, θερμαίνει τη ράβδο και σε 25 δευτερόλεπτα είστε έτοιμοι για την πρώτη ρουφηξιά. Και φυσικά δεν χρειάζεται να… μετράτε. Η συσκευή σας «μιλάει» ειδοποιώντας σας, τόσο με το καλαίσθητο Led φως, όσο και με τη δόνηση στο χέρι σας.

Έπειτα από πέντε λεπτά, όσο διαρκεί και το stick και η δυνατότητα χρήσης της συσκευής, ειδοποιήστε με τον ίδιο τρόπο… Μπορείτε να κάνετε τρεις συνεχόμενες χρήσεις, και τότε απλά αφήνετε τη συσκευή για λίγο να κρυώσει.

Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας

Μια τόσο καινοτόμα συσκευή, δεν θα μπορούσε να μην χρησιμοποιεί και την καλύτερη μπαταρία που υπάρχει διαθέσιμη για αυτή τη χρήση! Έτσι, με μια μόνο φόρτιση, μπορείτε να απολαύσετε ένα ολόκληρο πακέτο ράβδων καπνού, δηλαδή 20 sticks. Στη συνέχεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την φορτίσετε, με ένα USB-C και να περιμένετε λιγότερο από δύο ώρες (90-110 λεπτά) για την πλήρη φόρτιση.

Η μπαταρία έχει μακρά διάρκεια ζωής, που εξαρτάται κι από τον τρόπο της χρήσης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να την αλλάξετε για πολύ καιρό, και έπειτα από πολλές φορτίσεις.

Εύχρηστος και συμπαγής σχεδιασμός

Όταν πιάσετε τη συσκευή για πρώτη φορά στα χέρια σας, σίγουρα θα απορήσετε και θα αναρωτηθείτε… πώς λειτουργεί, αφού δεν θα δείτε κουμπιά. Δεν έχετε παρά να βάλετε τη ράβδο στη θαλάμη και… η απορία σας θα λυθεί: Απλά με το άγγιγμά σας! Όπως θα διαπιστώσετε από την πρώτη στιγμή επίσης, το Ploom X Advanced είναι τόσο καλά σχεδιασμένο, και με γνώμονα τις ανάγκες των καταναλωτών, που εφαρμόζει απόλυτα στην παλάμη σας! Το βάρος δε, είναι τόσο μικρό, που ούτε που θα το καταλάβετε ότι την κρατάτε…

Ο κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός του το καθιστούν ως το απόλυτο gadget για να το έχετε μαζί σας, ενώ τα καλύτερα δεν σταματούν εδώ: Μπορείτε να αλλάξετε το κάλυμμα πρόσοψης και να επιλέξετε το χρώμα της αρεσκείας σας, έτσι ώστε να έχετε το δικό σας προσωπικό Ploom X Advanced που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ σας!

Και φανταστείτε, ότι αυτή τη μικρή, πανέμορφη, ελαφριά συσκευή, που λειτουργεί σχεδόν με τη… σκέψη σας, αξιοποιεί μέσα στον μηχανισμό της τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για να σας προσφέρει το πιο απολαυστικό αποτέλεσμα!

Ο εργονομικός του σχεδιασμός σημαίνει ότι μπορείτε να το μεταφέρετε με ευκολία και άνεση παντού, χωρίς να πιάνει χώρο ή να σας επιβαρύνει ούτε καν στην… τσέπη σας. Παρέχεται και δυνατότητα κλειδώματος της συσκευής, ώστε να μην ανάψει μόνη της σε καμία περίπτωση, και ενώ την μεταφέρετε.

Διαισθητική λειτουργία

Όπως σας αναφέραμε, το Ploom X Advanced λειτουργεί περίπου με τη… σκέψη σας! Χάρη στην καινοτόμα τεχνολογία IntuiTouch, δεν έχετε παρά να αγγίξετε τη συσκευή, αφού τοποθετήσετε το αγαπημένο σας stick στη θαλάμη και τα υπόλοιπα γίνονται… μόνα τους!

Πρόκειται για τη διαισθητική λειτουργία του Ploom X Advanced, που αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο των θερμαινόμενων τσιγάρων με άνεση, απλότητα και στυλ, και εξοικειώνει ακόμα και τους νέους χρήστες από τα πρώτα… δευτερόλεπτα που θα το αποκτήσουν!

Αποκλειστικά μείγματα καπνού

Για μια τόσο καινοτόμα συσκευή όπως το Ploom X Advanced, δεν θα μπορούσε να μην έχει επιλεγεί η υψηλότερη ποιότητα του καπνού, ώστε να μεγιστοποιείται η απόλαυσή σας! Πρόκειται για τα καλύτερα χαρμάνια καπνού της αγοράς, διάφορων γνωστών ποικιλιών, που προσφέρουν πλούσια γεύση, χάρη στο ActivBlend, ακόμη μια καινοτομία για το Ploom. Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες και γεύσεις να επιλέξετε και η τελική επιλογή εξαρτάται από τις προτιμήσεις του… ουρανίσκου σας!

Μην ξεχνάτε να απορρίπτετε στα σκουπίδια τα χρησιμοποιημένα sticks όταν κρυώσουν και να μην χρησιμοποιείτε άλλα προϊόντα για τη συσκευή, εκτός από τα ενδεδειγμένα.

Ανακαλύψτε τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του Ploom, που συνδυάζουν καινοτομία με στυλ.

Τεχνολογία Ploom

ActivBlend

Η έμφαση στην ποιότητα και οι τεχνολογικές καινοτομίες δεν περιορίζονται στη συσκευή, αλλά επεκτείνονται και στις ράβδους καπνού, δηλαδή στα προϊόντα που καταναλώνετε. Πρόκειται για χαρμάνια καπνού υψηλής ποιότητας διάφορων γνωστών ποικιλιών, που προσφέρουν πλούσια γεύση, χάρη στο ActivBlend, ακόμη μια καινοτομία για το Ploom. Πρόκειται για ένα μοναδικό χαρμάνι καπνού κορυφαίας ποιότητας, ποικιλιών Virgina, Burley και Oriental, συνδυασμένο με ψιλοκομμένα φύλλα καπνού για να χαρίζουν όσο το δυνατόν περισσότερο γνήσια γεύση. Από τους αγρότες που καλλιεργούν τους σπόρους έως τους τελικούς ελέγχους ποιότητας, ολόκληρη η διαδικασία παραγωγής Camel Sticks γίνεται με προσοχή, πείρα και τεχνογνωσία.

HeatFlow

Το Ploom X Advanced, το οποίο πλέον αποτελεί τον «σταθμό» στην αγορά των θερμαινόμενων τσιγάρων, χάρη στην τεχνολογία HeatFlow που αξιοποιεί αλλά και τον εργονομικό σχεδιασμό του, θέτοντας έτσι τον πήχη ακόμα πιο ψηλά… Η τεχνολογία αυτή επιτυγχάνει τη δραστική βελτίωση της εμπειρία χρήσης του, προσφέροντας απαράμιλλη και πλούσια γεύση, για πέντε περίπου λεπτά και όσο διαρκεί η θέρμανση της ράβδου καπνού.

Πώς λειτουργεί; Η συσκευή διαθέτει έναν θάλαμο θέρμανσης με ραβδώσεις τεχνολογίας HeatFlow και μόλις η ράβδος καπνού τοποθετηθεί στον θάλαμο θέρμανσης, συμπιέζεται ελαφρά χωρίς ωστόσο να εμποδίζεται η ροή του αέρα και χωρίς να έρχεται σε επαφή με τη θερμαντική επαφή. Έτσι, το κάθε Stick θερμαίνεται εξωτερικά και πάντα σε σταθερή θερμοκρασία, με αποτέλεσμα η θερμότητα να απελευθερώνει ομοιόμορφα και με σταθερή διάρκεια το πλούσιο άρωμα καπνού, μεγιστοποιώντας την απόλαυση!

Ανακαλύψτε την κορυφαία τεχνολογία του Ploom X και πώς ορίζει μια νέα εποχή στο κάπνισμα.

Ράβδοι καπνού - Camel Ploom X

Ποιότητα Καπνού

Οι ράβδοι Camel παρασκευάζονται από τα φύλλα καπνού, δηλαδή από αυτά τα μεγάλα φύλλα των καπνικών καλλιεργειών (φτάνουν και το μισό μέτρο σε πλάτος) τα οποία έπειτα από ειδική επεξεργασία, το καλύτερο και πιο κατάλληλο μέρος από αυτά καταλήγει στο stick που απολαμβάνετε!

Η καλλιέργεια του καπνού σήμερα πραγματοποιείται σε 100 χώρες του κόσμου, ειδικά για τα Camel Sticks ωστόσο επιλέγονται οι καλύτερες ποικιλίες, με την καλύτερη ποιότητα.

Πρέπει να γνωρίζετε, ότι οι συγκεκριμένοι ράβδοι που παρασκευάζονται ειδικά για το Ploom, ακολουθούν όλα τα πρότυπα ποιότητας και σωστής επεξεργασίας. Οι συμβεβλημένοι καλλιεργητές, που βρίσκονται σε περίπου 30 χώρες του κόσμου, εργάζονται ειδικά για το Ploom, ενώ τα φυτά του καπνού καλλιεργούνται είτε σε θερμοκήπια είτε σε εκτάσεις, για 60 ημέρες πριν από τη φύτευση. Από τις καλλιέργειες αυτές συλλέγονται μόνο τα ώριμα φύλλα. «Ώριμα» γίνονται όταν η συλλογή τους γίνει την κατάλληλη στιγμή, ώστε να εξασφαλίζονται οι επιδιωκόμενες ιδιότητές τους.

Camel Sticks

Αναλυτικά, για όσους προτιμούν την αυθεντική γεύση καπνού αλλά μια νέα, πολύ πιο πλούσια εμπειρία, υπάρχουν οι ακόλουθες επιλογές:

Teal: απαλή και σύνθετη γεύση καπνού, με έντονες λεπτές νότες που χαρίζει ευχάριστη αίσθηση στο στόμα.

Burgundy: πλούσιο και αρωματικό για μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία καπνού με γλυκές νότες.

Tan: πλούσια, έντονη και γλυκιά γεύση καπνού με εξίσου γλυκιά επίγευση.

Gold: ήπιο και γλυκό, με μία υπέροχη ισορροπία γεύσης και σύνθετων αποχρώσεων.

Silver: μαλακό και αρμονικό σε γεύση, με γλυκό καπνό και λεπτούς αρωματικούς καβουρδισμένους υποτόνους.

Αquamarine: ήπια και σύνθετη γεύση καπνού, με λαμπερές και ξινές νότες.

Αξεσουάρ Ploom X

Ploom Κάλυμμα

Το κάλυμμα πρόσοψης είναι ουσιαστικά η «εμφάνιση» του Ploom X σας αλλά… όχι μόνο! Σχεδιασμένο με το ίδιο μεράκι με τη συσκευή, το μαγνητικό κάλυμμα είναι εργονομικά σχεδιασμένο ώστε να «ακολουθεί» απαλά την καμπύλη του χεριού σου. Σε σχήμα βότσαλου, ουσιαστικά δεν θα σας πειράζει να το κρατάτε ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε τη συσκευή!

Το κάλυμμα προστατεύει αποτελεσματικά τη συσκευή και τον μηχανισμό της, ενώ αφαιρείται εύκολα, σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε επανεκκίνηση, καθώς ακριβώς από κάτω βρίσκεται το κουμπί και ο σχετικό μηχανισμός. Κυρίως, όμως, προσαρμόζεται απόλυτα στο… μάτι σας και τις στυλιστικές σας επιλογές!

Πώς; Μα με την ευρεία γκάμα επιλογών σε χρώματα που υπάρχει! Μπορείτε να επιλέξετε από τα 12 εκπληκτικά χρώματα, ώστε να δώσετε και το δικό σας… «χρώμα» στη συνήθειά σας!

Ploom Θήκη

Θέλετε να προστατέψετε ακόμα περισσότερο τη συσκευή σας ή απλά θέλετε να της προσδώσετε ακόμα περισσότερο το δικό σας στυλ; Υπάρχει για εσάς μια καλαίσθητη, ποιοτική δερμάτινη θήκη, στην οποία το Ploom X προσαρμόζεται απόλυτα.

Η θήκη με φινίρισμα κορυφαίου δέρματος πλήρους κόκκου, διαθέτει επένδυση μικροϊνών. Εύχρηστη, αφού κουμπώνει και ξεκουμπώνει αμέσως, διευκολύνει ακόμα περισσότερο το κράτημα του χεριού σας και, κυρίως, διασφαλίζει την απόλυτη προστασία της συσκευής. Σημειώστε ότι μπορείτε να φορτίζετε τη συσκευή χωρίς να την αφαιρείτε.

Και εδώ, η προτεραιότητα έχει δοθεί στις προσωπικές σας προτιμήσεις: Η δερμάτινη θήκη διατίθεται σε τρία χρώματα (μαύρο, γκρι και μπλε) για να επιλέξετε το δικό σας στυλ. Έτσι, αν εργάζεστε έξω ή βρίσκεστε πολλές ώρες στο πεδίο, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, με τη δερμάτινη θήκη είστε σίγουρος για την ασφάλεια της συσκευής σας!

Επίσης, και εδώ έχετε πολλές επιλογές. Υπάρχει επίσης υφασμάτινη θήκη μεταφοράς, αν προτιμάτε, αλλά και η θήκη Ploom All-in-1, στην οποία εκτός από τη συσκευή, χωράει και το πακέτο με τα Camel Sticks σας. Όλα μαζί συγκεντρωμένα ώστε να μην τα χάνετε και να μην έχετε καμία έννοια!

Ploom Βάση Φόρτωσης

Είστε από αυτούς που δεν τα πάνε και τόσο καλά με τα καλώδια, ή απλά θέλετε μια σταθερή βάση, όπου θα φορτίζετε μόνιμα την αγαπημένη σας συσκευή; Για εσάς, υπάρχει η βάση φόρτισης, την οποία τη συνδέετε με την πρίζα ή τον υπολογιστή σας, στο σπίτι ή στο γραφείο, ώστε να μην ξεμένετε από μπαταρία ποτέ!

Εύκολα, χωρίς καλώδια και γρήγορα, καθώς με τη βάση ολοκληρώνεται μια πλήρης φόρτιση του Ploom σας σε 90 λεπτά.

Εμπλουτίστε την εμπειρία σας με το Ploom X, εξερευνώντας τα κομψά και λειτουργικά αξεσουάρ που προσφέρει.

Αντιμετώπιση Προβλημάτων

Καταχώρηση Ploom

Όταν καταχωρήσεις το Ploom X Advanced, ξεκλειδώσεις τα προνόμια που σου προσφέρει η εμπορική εγγύηση, η οποία καλύπτει τη δωρεάν αντικατάσταση της συσκευής με μία καινούρια συσκευή. Η αντικατάσταση μπορεί να γίνει για οποιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένου τυχόν ελαττώματος της συσκευής, ή βλάβης. Η εγγραφή συσκευής γίνεται πολύ γρήγορα και εύκολα μέσω του ploom.gr!

Μέσα στο κουτί της συσκευασίας του νέου σου Ploom, υπάρχει ένα φυλλάδιο με οδηγίες χρήσης. Στην τελευταία σελίδα αναγράφεται ένας 16ψηφιος κωδικός. Χρησιμοποίησε τον κωδικό αυτόν για να καταχωρίσεις online τη συσκευή, είτε σε νέο λογαριασμό στο ploom.gr, είτε σε υπάρχον.

Πρόβλημα με τις Ράβδους

Εάν μία ράβδος καπνού σπάσει και κολλήσει μέσα στον θάλαμο, τότε πρέπει να απενεργοποιήστε το Ploom X Advanced και να περιμένετε να κρυώσει. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα μη μεταλλικό τσιμπιδάκι για να αφαιρέσετε το Stick, με προσεχτικές κινήσεις, ώστε να μην προκαλέσετε ζημιά στο εσωτερικό του θαλάμου θέρμανσης.

Εάν η ράβδος καπνού κινείται, σημαίνει ότι ίσως δεν την έχεις τοποθετήσει σωστά. Βεβαιώσου ότι έχεις πιέσει το stick μέχρι την τυπωμένη γραμμή - έτσι ώστε η τυπωμένη γραμμή να ευθυγραμμίζεται με την κορυφή της συσκευής.

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Ploom X; Βρείτε λύσεις και απαντήσεις στις συχνές ερωτήσεις στον οδηγό μας.

Γιατί να επιλέξεις το Ploom X Advanced

Το «μυστικό» της επιτυχίας του Ploom, εκτός από την εμφάνισή του, είναι και η τεχνολογία HeatFlow. Χάρη σε αυτήν, παράγεται υψηλότερη θερμότητα που διατηρείται σε όλη τη διάρκεια της χρήσης, διασφαλίζοντας έτσι ότι η απόλαυση είναι η ίδια διαρκώς, χωρίς περιορισμούς. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει την ομαλή ροή αέρα γύρω από τη ράβδο που χρησιμοποιούμε κατά τη διαδικασία της θέρμανσης, γεγονός που καθιστά την εμπειρία την εισπνοής του καπνού ακόμα πιο απολαυστική. Το αλουμίνιο με το οποίο είναι κατασκευασμένη η συσκευή, διασφαλίζει και την απρόσκοπτη λειτουργία της για πολύ καιρό.

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο. Η τεχνολογία IntuiTouch σημαίνει ότι δεν υπάρχει ούτε ένα κουμπί να μας απασχολεί κι όλα γίνονται με την αφή. Η συσκευή μας «μιλάει», δε, μόνο με ένα καλαίσθητο φως LED, που ανάβει κατά τη χρήση και αναβοσβήνει όταν τελειώνει η μπαταρία. Πιο απλά γίνεται;

Το ActiveBlend, τέλος, που χρησιμοποιείται στις ράβδους (sticks) αποτελεί το μείγμα καπνού υψηλής ποιότητας, που περιλαμβάνει ποικιλίες όπως ο Virginia και ο Burley, συνδυασμένο με ψιλοκομμένα φύλλα καπνού, ώστε να επιτυγχάνεται το μάξιμουμ της γεύσης.

Οι καινοτομίες αυτές, η υψηλή απόδοση, η εργονομική σχεδίαση και η απλότητα, κάμπτουν τις όποιες επιφυλάξεις των καταναλωτών, από το να κάνουν τη μετάβαση από το κάπνισμα στην πιο μοντέρνα, περισσότερο απολαυστική και πολύ λιγότερο βλαβερή επιλογή του ploom!

Διαχείριση λογαριασμού & Σύνδεση

Συνιστάται να δημιουργήσετε λογαριασμό και να καταχωρήσετε το Ploom X Advanced, έτσι ώστε να ξεκλειδώσετε τα προνόμια που προσφέρει η εμπορική εγγύηση, η οποία καλύπτει τη δωρεάν αντικατάσταση της συσκευής με μία καινούρια συσκευή. Η αντικατάσταση μπορεί να γίνει για οποιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένου τυχόν ελαττώματος της συσκευής, ή βλάβης.

Μέσα στο κουτί της συσκευασίας του νέου σας Ploom, υπάρχει ένα φυλλάδιο με οδηγίες χρήσης. Στην τελευταία σελίδα αναγράφεται ένας 16ψηφιος κωδικός. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό αυτόν για να καταχωρήσετε online τη συσκευή, είτε σε νέο λογαριασμό στο Ploom.gr, είτε σε υπάρχον.

Παραγγελίες & Παραδόσεις

Μπορείτε να αποκτήσετε το νέο σας Ploom με όποιον τρόπο σας εξυπηρετεί, είτε στο κατάστημα, είτε με online ή τηλεφωνική παραγγελία.

Η παράδοση από το Courier μπορεί να γίνει όπου επιλέξετε: Θέλετε στην πόρτα του σπιτιού σας, στο κοντινό σας κατάστημα ή σε κάποια θυρίδα (box now);

Η πληρωμή μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω του e-shop ή ακόμα και με αντικαταβολή (επιπλέον χρέωση 2 ευρώ).

Επιστροφές & Εγγύηση

Η εγγύηση ισχύει για δύο χρόνια, εφόσον καταχωρίσετε τη συσκευή στον λογαριασμό σας. Εάν ακυρώσετε την παραγγελία και δεν έχουμε στείλει ακόμα το Ploom X Advanced σου στη διεύθυνση σας, τότε θα λάβετε επιστροφή χρημάτων.

Εάν έχουμε ήδη στείλει το Ploom X Advanced, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει μόλις στείλετε το προϊόν πίσω.

Διαβάστε για την αντιμετώπιση προβλημάτων στο Ploom X στον πλήρη ενημερωμένο οδηγό μας.

Συχνές ερωτήσεις

Τι σημαίνει Ploom;

Ploom σημαίνει… ο πιο εύκολος και εύχρηστος τρόπος για να απολαμβάνεις τον θερμαινόμενο καπνό, χωρίς καύση!

Τι είναι το Ploom X Advanced;

Το Ploom X Advanced είναι η πιο πρόσφατη, εξελιγμένη συσκευή θερμαινόμενου τσιγάρου που χάρη στην τεχνολογία και την εργονομία της φιλοδοξεί να αλλάξει τα πάντα στην αγορά των εναλλακτικών του καπνίσματος προϊόντων!

Πως μπορώ να φορτίσω το Ploom X Advanced;

Πολύ απλά, με ένα καλώδιο USB-C ή με την ειδική βάση φόρτισης.

Πως μπορώ να καθαρίσω το Ploom X Advanced;

Με τις ειδικές ράβδους καθαρισμού που διατίθενται ειδικά για τη συσκευή σας, έτσι ώστε να μην μένουν ποτέ υπολείμματα μέσα στην θαλάμη υποδοχής του stick.

Έχει το Ploom X Advanced εγγύηση και πόσο διαρκεί;

Με κάθε αγορά της συσκευής υπάρχει και εγγύηση αντικατάστασης, σε περίπτωση βλάβης ή προβλημάτων στη λειτουργία. Διαρκεί για δύο χρόνια.